Menu

Openingstijden

Bekijk de agenda voor tijden buiten het skiseizoen.
MaGesloten
DiOp aanvraag
WoOp aanvraag
DoOp aanvraag
VrVanaf 15:00
ZaOp aanvraag
ZoVanaf 15:00

Gastenboek

Bericht 11-15 van 38.
Marvin en Marjanne schreef op 01-09-2014 12:59
Bij deze willen we jullie bedanken voor de top avond!! we kijken terug op een onvergetelijke avond!! Het is ons en onze gasten aan niets ontbroken. Onze comlimenten gaan uit naar iedereen: de verzorging van eten,drinken,muziek enz... Ons volgende feestje is zeker weer BIJ BERRY!! gr marvin en marjanne
Ton en Marja schreef op 13-10-2013 11:13
Wij zien dat er een hele tijd niets meer in het gastenboek is geschreven. Jammer! jammer omdat het bij Berry en René altijd gezellig is. Niet alleen met partijtjes maar ook om gewoon even een drankje te halen. Het nu guur buiten dus wij gaan nu de warmte en gezelligheid bij Berry's op zoeken.
Hans & Martine schreef op 05-11-2012 14:31
Wij kijken terug op een zeer geweldige avond. Alles was boven verwachting georganiseerd. Er is echter nu een probleem ontstaan. Hoe kan dit FEEST overtroffen worden? Dus aarzel niet en boek bij "Bij Berry".
Aan alle medewerkers van "Bij Berry": Hartelijk dank voor deze geweldige avond. Een avond om nooit te vergeten.
Kees Neels schreef op 10-03-2012 13:37
Afgelopen week hebben jullie wederom jezelf overtroffen! We hebben mogen genieten van een zeer goed georganiseerd en gezellig bedrijfsfeestje!! Iedereen was zeer te spreken over het heerlijke buffet en de eigen gemaakte erwtensoep was niet te versmaden!! De muziek was goed verzorgd en de bediening weer grandioos!! Bedankt namens ons allen!!!

Tot de volgende gelegenheid!
Groetjes,
Kees en Katja
Anita van der Mark schreef op 17-02-2012 14:30
Afgelopen woensdag het verjaardagspartijtje van onze zoon bij jullie mogen vieren. 8 jongens van ca 8/9 jaar oud.
Ik had geen idee wat we van een 'slee en disco' party mochten verwachten, maar het was écht boven verwachting leuk!
Waar we eerder ieder jaar wel van een kind commentaar hadden dat het 'saai' of 'niet leuk' was wat we deden op een partijtje (midgetgolf, bowlen en indoor speelparadijs) heb ik hier alleen maar de hele middag 8 enthousiaste blije jongetjes gezien! Ze wilde om 18.00 uur nog helemaal niet naar huis, maar gingen los in 'de disco'. Ondanks de vele regen, en dus zeiknatte jongetjes, deerde het weer niks! Ze bleven maar sleeën! Even wat drinken en hup... daar gingen ze weer.
Zeer vriendelijk en leuk geholpen door Berry! Het was top!

Zeker een aanrader! Bedankt!