Menu

Openingstijden

Bekijk de agenda voor tijden buiten het skiseizoen.
MaGesloten
DiOp aanvraag
WoOp aanvraag
DoOp aanvraag
VrVanaf 15:00
ZaOp aanvraag
ZoVanaf 15:00

Gastenboek

Bericht 6-10 van 38.
Marian Nederveen schreef op 22-04-2016 13:26
Bedankt, Berry, René en Kim voor supergezellige avond, jullie hebben mijn 60e verjaardag onvergetelijk gemaakt. Niets anders dan lof van mij en mijn gasten voor de ontvangst en de bediening en dat alles begeleid door de beste zanger van Dordrecht e.o. te weten Mikey2Much!
Wenda schreef op 13-12-2015 20:05
Berry, René en Kim, ik sluit me helemaal aan bij Natasha. De suprise verjaardagsparty met een mannetje of 35 was helemaal geslaagd. DJ Toine ook bedankt voor je muzikale, niet onbelangrijke aandeel hierin. Ik kan het iedereen aanbevelen. Jullie enthousiasme is aanstekelijk en je kunt merken dat dit helemaal jullie ding is. Nogmaals dank, vooral ook namens Dirk! We komen graag nog eens terug!
Natasha Malipaard schreef op 13-12-2015 13:01
Berry en Rene, Bedankt voor een avond vol gezelligheid. Gisteren een perfect feestje gehad bij jullie, wat was het een zeer geslaagde avond. Je word er heel warm en hartelijk ontvangen en de sfeer is dan ook optimaal goed. Met een tintje Brabantse gezelligheid. Dat wil zeggen dat er geen (beer) leeg bleef staan, en er werd goed rond (plane) met snacks. Zelfs Rene die achter de bar samen met jullie dochter ook leuk meedeed met de muziek van DJ Twan uit de jaren 70 tot nu. We hebben genoten van jullie zeer hoge inzet en gastvrijheid. Bedankt hiervoor.
Arthur van Kessel (website) schreef op 26-04-2015 14:09
Beste Rene en Berry,

Wat hebben wij een ontzettende leuke avond gehad gisteren bij jullie. alle genodigden waren laaiend enthousiast. De service welke jullie schenken is buitengewoon super! Er bleef geen glas leeg en er was volop te snacken voor die genen welke daar behoefte aan hadden.
De DJ speelde goed in op het gemeleerde gezelschap, disco jaren 70,80,90 en heden, we konden hierop lekker dansen met zn alle, ronduit super! Een echte aanrader voor de volgende gasten!
Berry en Rene nogmaals ontzettend bedankt voor de onvergetelijk verjaardagsavond welke wij bij jullie mochten vieren. Over 50 jaar komen we zeker terug, dan wel svp minder tafels ivm de rollators :-))

Groetjes Reinie, Jimmy en Arthur
Happy Radio Team (website) schreef op 08-04-2015 13:30
Op 28 onze 5de verjaardag gevierd met een Benefietavond voor Make A Wish Nederland. Wij kunnen zeggen dat het ons uitermate goed is bevallen bij Berry en Rene en wij hebben ons stekje weer gevonden. We hopen dan ook volgend jaar opnieuw onze Benefietavond daar te kunnen vieren. Je word er heel warm en hartelijk ontvangen en de sfeer is dan ook optimaal goed daar ;). Berry en Rene bedankt voor alles namens het hele Happy Radio Team.