Menu

Openingstijden

Bekijk de agenda voor tijden buiten het skiseizoen.
MaGesloten
DiOp aanvraag
WoOp aanvraag
DoOp aanvraag
VrVanaf 15:00
ZaOp aanvraag
ZoVanaf 15:00

Gastenboek

Bericht 1-5 van 38.
Ellen (website) schreef op 25-11-2017 16:00
He Rene en Berry t was mijn aller aller eerste karaoke avond/optreden en ik heb ervan genoten .. wat een plezier had iedereen bij het zingen van hun favo nummers . ik heb mijn keel schor (mee) gezongen en mijn kaken en buik doen zeer van het lachen .. bere gezellige tent en wat zijn jullie leuke uitbuiters .. lieve muzikale groeten Ellen ... (yes)
John Visser schreef op 27-03-2017 09:47
Wij wilde een feestje geven en kwamen al vrij snel uit bij dit feestcafé. Onderhandeling was soepel en duidelijk. Prijsstelling goed en sloot aan bij onze wensen. Vriendelijk stel Berry en René! Afgelopen zaterdag was het dan zover. Fijne DJ Jasper heeft de avond muzikaal bijgestaan! Goede bediening, we kwamen niets te kort. Het was een knalfeest met achteraf alleen maar leuke reacties van de gasten. Kortom, een aanrader voor ieder feest! Bedankt voor de goede zorgen!
Grtz,
Daniëlle en John
Hans en Angelina schreef op 14-03-2017 12:43
Bedankt weer voor de super geslaagde avond voor mijn man 50e verjaardag! Ook ons 25e jarig huwelijk bij jullie gevierd!! Wat is het altyd feest bij jullie en je komt zeker niks te kort! Hopelijk weer tot gauw bij jullie!! Veel liefs Familie Muller dikke kus xx
renata en cor bakker schreef op 20-06-2016 21:34
tis alweer ff geleden 21 mei, dat ik bij jullie bij supriseparty heb mogen vieren. 50 jaar !!!! en wat hebben wij genoten,onze vrienden zijn vol lof en wij natuurlijk ook. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het superfeest, zeker een hele grote buiging voor jullie personeel en dj...ik kan jullie zeker aanbevelen en geloof me dat doen we ook!!!! jullie zijn toppers en lieve mensen... en ja we komen gauw nog een keer langs
Andreas en Mar Fierloos schreef op 15-05-2016 13:09
Wij willen via deze Berry & Rene hartelijk bedanken voor de waanzinnig super gezellige avond ondanks de datum vrijdag de 13de hahaha was het op en top gezellieeeeeee :)
Ook willen wij jullie medewerkers zeker niet vergeten , want wat een kanjers zijn hun in dit vak ! Jaaaaaa zoals jullie (als team) zijn er nog maar weinig over van horeca Dordrecht , helaas , maar nogmaals Berry en Rene jullie mogen met recht trots op jullie zelf en jullie team genoten zijn ! Wij willen dan ook via deze jullie aanraden voor de gene die iets te vieren hebben . Veel liefs Andreas en Mar (tot gauw) (yes) (beer) (yes) (beer)